Edició 2017

Ponents


CONFERÈNCIA
El joc, trampolí al coneixement. Neurociència aplicada

Dra. Rosa Casafont

Metgesa, Màster Universitari en Neurociències per la UB, escriptora i formadora en Neurociència aplicada i Neurobiología del comportament.

CONFERÈNCIA
Innovació i jocs: una relació en dos sentits

Oriol Ripoll

Especialista en jocs. Creatiu a Jocs al segon. Membre del comitè científic d’Educació Demà de la Fundació Jaume Bofill. Professor de creació de jocs a Enti, grau de videojocs de la UB. Col·laborador de La Vanguardia i del diari digital Núvol.

Talleristes


TALLER A
El potencial del joc en entorns sociocomunitaris Juguem a comprendre'ls/ns?

Núria Guzmán

Presidenta de la associació Afim21. Psicòloga. Màster en Neuropsicologia i educació. Especialitzada en jocs per a tendre les necessitats en entorns educatius i sociocomunitaris.

TALLER B
Creació maker Un exemple d’innovació, ludicitat i impacte social a través del moviment STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Maths)

Soko tech

grup de creació de programes innovadors amb un gran potencial d'impacte. Centrats en les idees i solucions que generen valor social.

Amb la companyia de


Imma Marín

Especialista en el joc com element provocador d'innovació i transformació. Centrada en projectes de gamificació i educació. Fundadora de Marinva. Presidenta d’IPA Espanya. Membre de l’Observatori del Joc Infantil d’Espanya.

Esther Hierro

Educadora Social experta en comunicació i projectes de gamificació, joc i educació. Directora de Marinva.

Silvia Penón

Pedagoga social, expresidenta d’Atzar: Associació de Ludoteques i Ludotecaris/es de Catalunya. Apasionada de l’educació des de la creativitat, la llibertat i el joc.

Dirigit a


Ludotecaris i professionals de l'àmbit de l'educació formal i social que vulguin conèixer i aprofundir en els aspectes rellevants del joc en l'àmbit de la transformació social. Jornada sense cost

Inscripcions tancades
FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ DE BARCELONA
Carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona 08030
T. 932 566 150 / 619 131 616
fabraicoats@bcn.cat

Organitzen


Col·laboren