Esdeveniments

Titols i resum a tot arreu
Data:
Duració:
3 Dies 
Localització:
Telèfon:
06 77 80 74 82
 


A la terra de maó rosat, cassoulet i violetes, cada any s'organitza una delicada alquímia que pretén donar a conèixer l'abast i la riquesa del món del joc avui : el Festival de Joc de Tolosa.

En un ambient agradable i festiu, se li convida a descobrir una multitud de jocs: jocs de taula , jocs clàssics , jocs de miniatures , jocs tradicionals , amb jocs a l'aire lliure , etc. Tots aquests jocs són gratuïts i gratuïts per a vosaltres, i voluntaris amistosos i motivats estan presents per acompanyar-vos en un fabulós viatge divertit.

També trobareu a l'habitació un espai dissenyat per als més petits , tentempis per restaurar-vos en el lloc i botigues especialitzades .
Al llarg del festival, també podeu participar en molts esdeveniments, com ara tornejos , sortejos i concursos, que us poden permetre guanyar alguns partits a casa.

Vine a jugar un joc editat contra el seu autor a l'espai Guanya el teu autor ...

Veniu a conèixer jugadors apassionats, però també als autors del joc que estaran presents amb les seves últimes creacions i compartiran amb ells un moment de relaxació i descobriment en un ambient càlid i divertit .

Si voleu tenir una visió més completa i detallada de l'esdeveniment, us convidem a consultar els informes de fotografies de les edicions anteriors del festival a la pàgina Historial .

 


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva