Esdeveniments

Titols i resum a tot arreu
Data:
Duració:
2 Setmanes 
Localització:
Poble Espanyol
Cost:
Entrada general de: 9 a 46 €
Els caps de setmana del 23 d'octubre al 21 de novembre i l'1 de novembre, el Poble Espanyol serà el lloc més terrorífic (i divertit) de Barcelona… Torna Halloween!

Nens i adults podreu recórrer els carrers del Poble, decorats especialment per a l’ocasió i habitats per alguns personatges aterridors, i gaudireu de diverses activitats:

L’imprescindible i divertidíssim concurs de disfresses
Espectacles familiars de temàtica especial
Uns inflables terrorífics on saltar sense parar
Un cementiri on els més atrevits haureu de passejar entre tombes mil·lenàries (aneu amb compte i en silenci... potser es desperta un mort i us espanta!)
Photocalls per a que us emporteu un record especial
Tallers d’artesania temàtics a càrrec dels artesans del Poble
I moltes sorpreses!

I, per descomptat… al Halloween familiar més divertit de Barcelona no hi pot faltar… el túnel del terror!  Us agrada que us espantin? Sou atrevits i no teniu por de res? Reserveu cita prèvia i atreviu-vos a fer un recorregut ple d'ensurts!

A més, els que sou més de La Castanyada... també trobareu raconets on comprar castanyes , moniatos i les delícies de la tardor que tant us agraden!

Però això no és tot! També podreu aprofitar per fer un passeig pels carrers i places del Poble, lliscar pels tobogans gegants, visitar el Museu Fran Daurel, submergir-vos a les instal·lacions audiovisuals i prendre alguna cosa als bars i restaurants del recinte. 

La festa familiar de Halloween a Barcelona us espera… Disfresseu-vos de bruixes o bruixots, zombis, dimonis, calaveres o dels vostres personatges terrorífics preferits i veniu a passar-ho de por en família o amb amics!!!

Tot organitzat amb control d’aforament i les mesures de seguretat vigents que la situació actual requereix.

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva