Esdeveniments

Titols i resum a tot arreu
Festival del Joc del Pirineu

El Festival del Joc del Pirineu és una experiència diferent al que és habitual en esdeveniments d’aquest tipus. És tota la ciutat la que viu la cultura dels jocs com a element cultural i forma d’oci saludable i socialitzadora.

Data:
Duració:
3 Dies 
Localització:
La Seu d’Urgell
Ludivers - VIII Festival del Joc i les Cultures de la Imaginació

Ludivers és el festival més juganer que tenim a la nostra ciutat, dedicat a tot allò que forma part del món lúdic, la creativitat i la imaginació. Un festival familiar, innovador i sorprenent que no deixa indiferent a ningú. Un festival que converteix la persona espectadora en participant i el públic en actors i actrius principals.

Data:
Duració:
4 Dies 
Localització:
Girona
Sevilla Gaming Xperience 2022

Milers d'amants dels videojocs es donaran cita en un cap de setmana frenètic en el qual el visitant podrà jugar, conèixer i interactuar amb els grans representants de l'oci virtual.

Data:
Duració:
2 Dies 
Localització:
Palacio de Congresos y Exposiciones Sevilla
Feria jugarXjugar

Una gran mostra lúdica amb les novetats del sector editorial, activitats i tornejos.

Data:
Duració:
2 Dies 
Localització:
Granollers
Lleida Juga

Lleida torna a celebrar el Dia Internacional del Joc amb el XIVè Lleida Juga, la gran festa del joc organitzada per la Xarxa Municipal de Ludoteques de la ciutat. Amb aquest esdeveniment familiar, les ludoteques reivindiquem el joc com a element fonamental del desenvolupament dels infants.

Data:
Localització:
Parc dels Camps Elisis
Internationale Spieltage 2022

Fira internacional de Jocs de Taula.

Data:
Duració:
3 Dies 
Localització:
Messe Essen